Bijeenkomst hersentumorcontactgroep 10 september 2022

Bijeenkomst hersentumorcontactgroep 10 september 2022

Op zaterdag 10 september organiseert de hersentumorcontactgroep van patiëntenvereniging hersenletsel.nl weer een landelijke bijeenkomst in dorpshuis De Twee Marken in Maarn (routebeschrijving). Deze dag is bedoeld voor mensen met een hersentumor, hun direct betrokkenen en overige geïnteresseerden. U bent van harte welkom deze bijeenkomst bij te wonen. Bij koorts, verkoudheid of contact met mensen die recent corona hebben gehad kunt u helaas niet komen. Voor diegene die niet naar Maarn kunnen/willen komen is er een mogelijkheid de bijeenkomst online te volgen vanaf 11:00 uur; geef dit aan op het opgaveformulier.

Voor deze bijeenkomst is radiotherapeut oncoloog Patrick Hanssens uitgenodigd.

Programma:
10:30 - 11:00 Ontvangst met koffie/thee in de ontvangstruimte
11:00 - 11:05 Opening in de zaal
11:05 - 12:30 Presentatie door radiotherapeut oncoloog Patrick Hanssens Als radiotherapeut oncoloog is Patrick Hanssen werkzaam in het Gamma Knife Centrum van het Elisabeth Tweesteden ziekenhuis Tilburg. Tijdens zijn presentatie zal hij in gaan op de mogelijkheden en onmogelijkheden van Gamma Knife bestralingen van primaire hersentumor en uitzaaiingen in de hersenen.
12:30 - 13:30 Gezamenlijke lunch
13:30 - 16:00 Gespreksgroep(en) voor: 1. Getroffenen; 2. Direct betrokkenen; 3. Gemengde groep (getroffenen en direct betrokkenen, bij voldoende belangstelling)
16:00 – 16.30 Frisdrank en sluiting.

Opgeven is verplicht en kan schriftelijk via John de Bruin, Schijfsebaan 6, 4722 SG Schijf of per e-mail naar hersentumor-contactgroep@hersenletsel.nl. Het liefst voor 3 september i.v.m. te plaatsen reservingen qua ruimtes en voor de lunch. Met het oog op de logistiek en de indeling van de gespreksgroepen vraagt men om bij de aanmelding aan te geven:

  • hoe u eventeel te bereiken bent
  • met hoeveel personen u komt en bij de personen aangeven of het gaat om lotgenoten of betrokkenen
  • of u gebruik wilt maken van de lunch en of u alleen de ochtend bij wilt wonen, zowel de ochtend en middag, of alleen de middag